LifeKompas

Opleidingsmodules

Groei begint bij kennis. Onze klassikale opleidingen en 'in company' trainingen vormen hiervoor de best mogelijke basis.

Verkopen op hoog niveau

Lees meer

Assertieve communicatie

Lees meer

Salestechnieken

Lees meer

DiSC

Ontdek tijdens onze DiSC training welke successen er te behalen zijn wanneer we ons gedrag en onze communicatie kunnen aanpassen aan die van anderen! Leer niet alleen om collega's of klanten beter te begrijpen, maar ook om slim in te spelen op de onderlinge verschillen in gedrag.

Lees meer

Verbale agressie

verbale agressie

Lees meer

Klachtenbehandeling

Hoe ga ik om met klachten en tegenwerpingen?

Lees meer

Conflicthantering en bemiddeling

Omgaan met conflicten, meningsverschillen, spanningen. Hoe kan ik op een assertieve manier en zonder aanvallend over te komen omgaan met deze situaties?

Lees meer

Leiding geven

Lees meer

Presentatietechnieken

Voor velen is het geven van een presentatie of het toespreken van een groep een stressvolle aangelegenheid. Dankzij deze opleiding ontpop je jezelf tot een begeesterd spreker en leer je in te spelen op onverwachte situaties.

Lees meer

Vergadertechnieken

"Time is money" en vergaderingen zijn vaak een bron van ergernis. Deze opleiding leert jou om dit bij de bron aan te pakken.

Lees meer

Time management

"Time is money" en vrije tijd is goud waard. Velen onder ons ervaren dat op het einde van de dag amper de helft gerealiseerd werd van wat gepland stond. Deze opleiding leert je zeer specifiek de oorzaken daarvan te detecteren én aan te pakken.

Lees meer

Efficiënt netwerken

Vlot, efficiënt en met plezier netwerken om duurzame relaties op te bouwen is een essentiële vaardigheid voor elke ondernemer!

Lees meer

Onderhandelingstechnieken

Er is sprake van succesvol onderhandelen wanneer beide partijen het gevoel hebben een win-win situatie behaald te hebben. Deze opleiding leert jou om op een constructieve manier te bekomen wat je wil en is gericht op iedereen die regelmatig dient te onderhandelen.

Lees meer

Respectvol beïnvloeden

Deze opleiding richt zich tot u indien u overtuigender wil overkomen op uw collega’s, verantwoordelijken en (interne en externe) klanten.

Lees meer

Problem solving

Deze opleiding biedt u een aantal basistechnieken om een situatie te analyseren, en vervolgens een gefundeerde beslissing te nemen.

Lees meer

Telefonische prospectie

Telefonische prospectie vereist specifieke communicatieve vaardigheden.

Lees meer

Social media video marketing - startersmodule

Hoe springt u eruit en zorgt u ervoor dat uw social media kanalen de klant kunnen overtuigen uitgerekend voor u te kiezen?

Lees meer

Social media video marketing - vervolgmodule

Lees meer

Digitale marketing

Dompel jezelf onder in de wereld van de digitale marketing!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x