AANBOD

Oefening baart kunst.

Communiceren, hoe vanzelfsprekend het soms ook lijkt, is meer dan woorden, gebaren en houding. Veel meer zelfs. Soms komt wat we willen zeggen totaal niet overeen met wat de ander verstaat of omgekeerd. Miscommunicatie is één van de grootste conflictoorzaken. Hoe vaak horen we niet: “Ah, maar dat had ik zo niet begrepen of bedoeld”.

En net als met elke andere taal, is de beste manier om goed te leren communiceren door oefening. Door praktijkgerichte situaties te simuleren aan de hand van rollenspellen, kunnen er heel wat problemen vermeden en opgelost worden. De trainingen worden zowel individueel als in groep gegeven. Zo kunt u opteren voor een groepssessie voor alle medewerkers binnen uw bedrijf, een groepstraining voor een selectie van medewerkers of een individuele training voor een klein aantal personen tot zelfs één persoon.

school

Opleidingsmodules

Groei begint bij kennis. Onze klassikale opleidingen en 'in company' trainingen vormen hiervoor de best mogelijke basis.

fast_forward

Opleidingstrajecten

Onze trajecten bieden een totaalaanpak. Door frequent en intensief te werk te gaan, geef je een boost aan je groeiproces.

group

Coachings

Onze coachings en jaarcontracten zijn er op gericht om zelfstandigen, CEO’s of werknemers bij te staan in hun persoonlijk groeiproces.

airplanemode_active

Seminaries buitenland

Onderdompeling in een vaardigheid maakt van kennis een attitude!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x