AANBOD

Oriënteren doen wij, maar de richting bepaal jij! Aangezien een groeiproces steeds een persoonlijk gegeven is, trachten wij met een gevarieerd aanbod aan ieders groeinoden tegemoet te komen. Zowel bij onze korte als lange opleidingen geldt: oefening baart kunst! Wij zetten theoretische kennis ook daadwerkelijk om in effectieve kunde!

build

Workshops

Wat is het verschil tussen een opleiding, een training en een workshop?
Opleidingen bevatten heel veel theorie.
Trainingen, daar zetten we de theorie om in de praktijk in een veilige omgeving.
Een workshop omvat korte theoretische modellen, om dan in training in te oefenen en last but not least, in real life het toegepaste toepassen onder begeleiding.

school

Opleidingsmodules

Groei begint bij kennis. Onze klassikale opleidingen en 'in-company' trainingen vormen hiervoor de best mogelijke basis.

fast_forward

BIV opleidingen

Sinds 2023 is LifeKompas erkende opleider voor BIV. Elke opleiding telt voor 3 uur.
Onze opleidingen zijn zeer praktijkgericht zodat de investering rendeert.

group

Bedrijfsopleidingen en coachings

Onze coachings en bedrijfsopleidingen zijn er op gericht om zelfstandigen, CEO’s of werknemers bij te staan in hun persoonlijk groeiproces.
Een keuze uit het aanbod kan als in-company training worden aangeboden aangevuld met de specifieke punten waar in het bedrijf moet op gelet worden.
Een in-company op maat kan in een gratis intakegesprek geformaliseerd worden.

chat

Specialisatie: DiSC

Wij ontwikkelden van de DiSC kleurentraining bijkomende specialisatiemodules bovenop de standaard training. Ontdek ze allemaal!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x