communicatief salestraject


Het boosten van je sales begint met goede communicatie.


Dat onze wereld in sneltempo evolueert, is niet het minst binnen sales overduidelijk. De verkooptechnieken van weleer zijn niet degene die vandaag de dag succes opleveren.

Wil je écht het onderscheid kunnen maken, dan is het belangrijker dan ooit om de taal van je klant te spreken. Je verkoopt geen diensten of producten, maar oplossingen. En je denkt dus niet in eerste instantie vanuit je eigen verhaal, maar vanuit de behoefte van de ander.

Maar het gaat verder. In sales dienen we te beseffen dat we -naast oplossingen- in de eerste plaats eigenlijk onszelf verkopen. Hoe je 'binnenkomt' bij je klant, zal de rest van het verloop bepalen. In het communicatief salestraject geven we daarom de meest uitgebreide invulling aan het begrip 'salestraining'. Hoe breng je je boodschap over? Hoe overtuig je de ander met 'what's in it for you?'


Dit communicatief salestraject biedt een totaalaanpak:


DAG 1 TEM 3
woensdag 11 maart, vrijdag 13 maart en vrijdag 20 maart
communicatie

DAG 4
woensdag 25 maart
onderhandelen

DAG 5
vrijdag 27 maart
DiSC kleurentraining

DAG 6 TEM 9
woensdag 1 april, maandag 20 april, vrijdag 24 april en dinsdag 5 mei
salestechnieken


What's in it for you? Dit zijn vijf voordelen van onze communicatieve salestraining:

  • Intensiteit en frequentie: de opleiding bestaat uit korte contactmomenten, waardoor de aandacht scherp blijft en de motivatie hoog.
  • De groepsdynamiek maakt dat je tijdens deze training niet alleen van jezelf leert, maar ook van de anderen.
  • Waar een opleiding vaak theoretisch is, legt een training meer de nadruk op de praktische toepassing. Het communicatief salestraject brengt het beste van beide werelden samen: De theoretische kennis wordt snel vertaald naar kunde. Communiceren leer je door het te doen. Wij zetten maximaal in op inoefening. 
  • Je ervaart geen studiedruk in je vrije tijd. Het effectieve leren vindt plaats tijdens de contactmomenten. Toepassen doe je tijdens de training. Het inoefenen dan weer onvermijdelijk én automatisch in de tijd tussen de contactmomenten, met je collega's, leidinggevenden, partner, kinderen, vrienden,... Je kan communicatie immers niet uit je leven schrappen.
  • Veilige omgeving: hoe beter je je voelt, hoe sneller je stappen vooruit zet. Wij hebben respect voor ieders eigenheid en comfortzone, maar breiden ze beetje bij beetje uit.


 

Praktische informatie in verband met deze opleiding:


type: dagopleiding van 9 tot 16u
start: 11 maart 2020, data hierboven vermeld
ook mogelijk in avondopleiding: start in oktober 2020 (klik hier voor meer info)
locatie: Lodge.co - Van Immerseelstraat 66 - 2018 Antwerpen
investering bedraagt € 2.950 exclusief btw - deze opleiding komt in aanmerking voor de KMO portefeuille (in geval van maximale tegemoetkoming betaalt u slechts € 2.065 exclusief btw)Dit vonden anderen van deze opleiding:

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x