In-company opleidingen voor bedrijvenOEFENING BAART KUNST

Communiceren, hoe vanzelfsprekend het soms ook lijkt, is meer dan woorden, gebaren en houding. Soms komt wat we willen zeggen totaal niet overeen met wat de ander verstaat of omgekeerd. Miscommunicatie is één van de grootste conflictoorzaken. Hoe vaak horen we niet: “Ah, maar dat had ik zo niet begrepen of bedoeld”.

METHODE

Net als met elke andere taal, is de beste manier om goed te leren communiceren door oefening. Door praktijkgerichte situaties te simuleren aan de hand van rollenspellen, kunnen er heel wat problemen vermeden en opgelost worden. Voor velen ligt deze methodiek ver buiten de persoonlijke comfortzone, maar LifeKompas gaat tegen alle cliché's en vooroordelen in, en bewijst dat het ook anders kan! De training vindt plaats binnen een veilige omgeving, met respect voor ieders persoonlijkheid en grenzen.

De trainingen worden zowel individueel als in groep gegeven. Zo kunt u opteren voor een groepssessie voor alle medewerkers binnen uw bedrijf, een  groepstraining voor een selectie van medewerkers of een individuele training voor een klein aantal personen tot zelfs één persoon.

Wij trainen individueel of in groep, ter plaatse of op locatie. Wordt u graag 'on the field' begeleid? Dan vergezellen we u bij uw klantbezoek. Kortom: LifeKompas biedt à la carte mogelijkheden én volledige ondersteuning bij uw persoonlijke groeiproces.

Mocht u interesse hebben in één van onze trainingen of opleidingen en wil u op de hoogte gehouden worden? Neem dan gerust contact op of schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Wil u meteen concreet bekijken hoe we voor elkaar iets kunnen betekenen? Maak dan snel een afspraak!

KMO-PORTEFEUILLE

Indien u gebruik wenst te maken van de KMO-portefeuille dient u dit aan te vragen ten laatste 14 dagen na de start van de dienst. Zowel opleiding, coachings en/of workshops komen in aanmerking.


In-company opleidingen voor bedrijven

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x