DiSC

Wij hebben communicatie opleidingen voor ieders noden. Ontdek snel ons trainingsaanbod!


OPEN TRAINING
DiSC kleurentraining / dagopleiding
18 maart 2020 van 9 - 16u
Lodge - Van Immerseelstraat 66 - 2018 Antwerpen


Manipuleren kan je leren!

Maar je kan òòk op een andere manier goede resultaten boeken en daar geven wij dan weer de voorkeur aan! Leer bijvoorbeeld beter in te spelen op je klant, je medewerkers aan te sturen, je salesteam te motiveren of je pubers te beïnvloeden. Doordat je verschillende gedragstypes van mensen weet te detecteren, kan je er doelbewuster én efficiënter mee gaan communiceren.

In communicatie is het begrip voor onze onderlinge verschillen essentieel. Bij LifeKompas hanteren we de DiSC methodologie op een zeer diepgaande manier om deze verschillen in kaart te brengen. Aan de hand van een eenvoudige kleurentaal slagen we er met deze opleiding in om onze communicatie te optimaliseren en op die manier onder andere het zelfinzicht, de effectieve samenwerking of de organisatieontwikkeling te bevorderen.


De DiSC opleiding is een essentiële communicatietraining voor elke salesprofessional.Dit zijn jouw voordelen van de DiSC opleiding: 

  • Je verbetert je relaties: meer inzicht en een beter begrip leidt tot hogere tolerantie en meer waardering
  • Je haalt meer uit je communicatie omdat je in deze training leert hoe je je communicatie doelbewust kan aanpassen aan en afstemmen op de verschillende gedragstypes of voorkeursstijlen. Doordat je kan detecteren met welk gedragstype je te maken krijgt, begrijp je beter hoe hij of zij bij voorkeur benaderd wordt.
  • In sales zal de DiSC training er vooral voor zorgen dat je klant zich beter begrepen voelt. Hoe beter hij of zij zich voelt, hoe makkelijker er tot aankoop overgegaan zal worden.
  • Voor een sales team liggen de voordelen vooral in optimaliseren van de samenwerking. Hoe vlotter of efficiënter een sales proces verloopt, hoe succesvoller de resultaten.
  • Je bekomt vlottere samenwerking, zowel met directe collega's als in de hoedanigheid van leidinggevende, omdat je beter begrijpt hoe jouw team functioneert en inziet dat je niet iedereen op dezelfde manier kan aansturen om het meest efficiënt te zijn.
  • Er ontstaat een hechtere teamgeest.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x