communicatieve salestraining

Wij hebben communicatie opleidingen voor ieders noden. Ontdek snel ons trainingsaanbod!


TRAJECTEN
communicatief salestraject
start: 7 oktober

Een opleiding die ervoor zorgt dat jij àltijd je goesting zal krijgen! Van iederéén!

Zoals onze hashtag #allesiscommunicatie al verraadde, zijn er weinig dingen in het leven die je écht élke dag nodig hebt. Communicatie is er daar eentje van. Hoewel we het elke dag doen of nodig hebben, is het vaak lastig en bijzonder moeilijk. Waarom? Omdat we allemaal verschillend zijn en dus automatisch anders denken, doen en communiceren.

In sales dienen we te beseffen dat we niet alleen diensten of producten verkopen, maar in de eerste plaats eigenlijk onszelf. In het communicatief salestraject geven we daarom de meest uitgebreide invulling aan het begrip 'salestraining'. Hoe breng je je boodschap over? Hoe overtuig je de ander met 'what's in it for you?' Ons communicatief salestraject biedt een totaalaanpak!Onze troeven zijn jouw voordelen: ons communicatief salestraject is een opleiding die je verkoopresultaten meteen kan boosten!


What's in it for you? Dit zijn vijf voordelen van onze communicatieve salestraining:

  • Intensiteit en frequentie: de opleiding bestaat uit korte contactmomenten, waardoor de aandacht scherp blijft en de motivatie hoog.
  • De groepsdynamiek maakt dat je tijdens deze training niet alleen van jezelf leert, maar ook van de anderen.
  • Waar een opleiding vaak theoretisch is, legt een training meer de nadruk op de praktische toepassing. Het communicatief salestraject brengt het beste van beide werelden samen: De theoretische kennis wordt snel vertaald naar kunde. Communiceren leer je door het te doen. Wij zetten maximaal in op inoefening. 
  • Je ervaart geen studiedruk in je vrije tijd. Het effectieve leren vindt plaats tijdens de contactmomenten. Toepassen doe je tijdens de training. Het inoefenen dan weer onvermijdelijk én automatisch in de tijd tussen de contactmomenten, met je collega's, leidinggevenden, partner, kinderen, vrienden,... Je kan communicatie immers niet uit je leven schrappen.
  • Veilige omgeving: hoe beter je je voelt, hoe sneller je stappen vooruit zet. Wij hebben respect voor ieders eigenheid en comfortzone, maar breiden ze beetje bij beetje uit.Dit vonden anderen van deze opleiding:
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x