Zelfreflectie

Hebt u het gevoel vast te zitten in uw job? Hulp nodig bij het kiezen van uw studierichting of wilt u gewoon weten waar uw talenten liggen en waar u uw passie kan vinden?
TalentTester wijst u de weg!
Volg uw persoonlijkheid en haal meer energie uit uw job/studie!

Karakterkunde legt uw drijfveren en talenten bloot zodat u weloverwogen een beslissing kan nemen over uw carrière of studiekeuze!

Karakterkunde is een wetenschappelijke vormleer die sinds 1741 onderzocht is door artsen, frenologen, psychologen en professoren. Deze wetenschap geeft je de perfecte handvaten om actie te ondernemen.

Het laat ons toe via de uiterlijke vorm van het lichaam, gelaat en schedel een gedetailleerd beeld van iemand te schetsen.
Zo bepalen we onder andere uw:

  • doe-kracht
  • denk-kracht
  • doorzettingsvermogen
  • sociale vaardigheden
  • perfectionisme
  • manier van werken in teamverband

 

Onze missie

Mensen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu in hun job of studie is, met TalentTester wijzen we de weg en leggen we talenten bloot en geven we mensen inzicht in hun eigen persoonlijkheid.

Mensen in hun kracht en met passie aan de slag laten gaan, daar streven we naar. Dit doen we via wetenschappelijk onderbouwde karakterkunde.

We reiken u een kompas aan voor uw verdere loopbaan en geven glashelder aan waar uw sterktes en aandachtspunten liggen. Zo komt u te weten waar u warm van loopt en waar uw talenten liggen. TalentTester helpt u bij het maken van weloverwogen keuzes.

 

Onze contact gegevens:

Nancy Steels

nancy.steels@talenttester.be

0473/91.90.91

Tine Boons

tine.boons@talenttester.be

0476 83 83 92

www.talenttester.be

 

Analyse online inboeken:

1/ Ga naar : www.TalentTester.be en klik op ‘Koop nu een assessment’
2/ Na registratie via ‘Join TalentTester’ krijgt u een mail om uw paswoord in te stellen.
3/ U opent ons portaal door in te loggen
4/ Via webshop koopt u onze test aan (145,20 euro incl btw). Deze test bestaat uit een online vragenlijst die uw gedrag op de werkvloer bepaalt en een Face2Face analyse bij ons in Schilde.
5/ Na aankoop krijgt u een mail met een link naar de online gedragstest.
(Check zeker even uw spam)
6/ Voor de karakterkunde (dus de Face2Face analyse) kunt u zelf een afspraak inboeken in onze agenda.

• U logt in, gaat naar mijn testen en klik hier om een afspraak in te boeken, • U ontvangt een mailtje met daarin de bevestiging en locatie van uw afspraak.

Zelfreflectie

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x