Tour de chance 2019


LifeKompas maakt tijdens de TOUR DE CHANCE geen onderscheid tussen nieuwe of bestaande klanten: iédereen kan winnen!

Beloningen en cadeaus lijken steevast uitsluitend weggelegd te zijn voor nieuwe klanten. Zelfs wie diepgravende research verricht, zal maar weinig acties kunnen terugvinden waarbij het de trouwe klanten zijn, die beloond worden. Heel vaak zien wij (onze huis)leveranciers proberen om met de meest spectaculaire aanbiedingen nieuwe klanten te werven, terwijl wij zelf nooit wat kregen.Niet dat we hebzucht willen promoten, maar een rechtvaardige verdeling van de koek zou op zich niet misstaan. En omdat we wellicht niet de enigen zijn die zich deze bedenkingen maken, dachten we bij LifeKompas: Tijd voor actie!


Zowel nieuwe als bestaande klanten genieten van 5% korting op àlles. Zorg dat je op koers blijft en grijp die kans!

De koopjesperiode ligt achter ons. De Tour de France is gereden. Maar bij LifeKompas schakelen we nog snel even een versnelling hoger!

Net zoals bij een wielerwedstrijd het geval is, bestaat ook een leerproces uit zowel vlakke ritten als uiterst steile beklimmingen. Het verschil zit er in dat je bij ons niet als eerste moet eindigen om te kunnen winnen. Wij maken van iederéén een winnaar!
De helling bepaal jij, maar voor je winst zorgen wij! Met de juiste ondersteuning is immers elk doel verzekerd!

Graag geven we jou dat extra duwtje in de rug geven om weer een stap verder te zetten in het leven. Grijp tijdens de Tour de Chance jòuw kans om dat extra stapje nét iets voordeliger te zetten. Van 1 tot en met 15 augustus geven wij 5% korting op élke nieuwe inschrijving binnen ons volledige aanbod.

Je hoeft hiervoor niets speciaals te doen. Bij elke inschrijving die we ontvangen tijdens de Tour de Chance brengen wij automatisch jouw korting in mindering.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x