shop-2-date team

Samen zijn we méér dan de som van de delen!

Vicky De Keersmaeker en Serge Dal Bosco liepen elkaar –gelukkig zonder verwondingen- ongeveer een jaar geleden tegen het lijf. Hun respectievelijke vakgebieden deden hen in eerste instantie niet vermoeden dat hun raakpunten zo talrijk zouden zijn. Maar dat uitgerekend die verschillende ervaring complementair en bijzonder waardevol was, stond meteen als een paal boven water.

Als ‘experten ter zake’ en geboren leidinggevenden haalden ze beiden hoofdzakelijk hun voldoening uit de successen die ze ànderen konden helpen boeken. Dat het geheel meer is dan de som van de delen, valt bij Shop-2-date dan ook meteen op!


Vicky De Keersmaeker:

"Ik zette reeds op jonge leeftijd mijn eerste stappen in de ondernemerswereld. Mijn buitengewone passie voor mensen én mijn uitzonderlijk brede interesse deden mij de uitdagingen opzoeken in zeer uiteenlopende sectoren, waardoor ik ook heb leren samenwerken met verschillende soorten mensen. Dit was niet altijd even makkelijk, maar ontegensprekelijk een ware verrijking. 

Enkele jaren geleden bood de mogelijkheid zich aan om voor een grote Belgische keten voltijds als mystery visitor aan de slag te gaan. Vanuit de sterke overtuiging dat mijn bezoeken, rapportages en gerichte adviezen een win-win situatie konden betekenen voor alle betrokken partijen, werd het idee voor mijn eigen bedrijfje geboren. Door tools aan te reiken die werknemers konden motiveren en door ondernemers vanuit een ander perspectief inzicht te geven in hun onderneming, was ik in staat mensen vleugels te geven. Daar doe ik het voor!"

Serge Dal Bosco:

"Aan het begin van mijn carrière combineerde ik een baan in de zorgsector met een commerciële bijverdienste. Al gauw kwam ik er achter dat ik energie haalde uit verschillende soorten uitdagingen en de interactie met mensen. Mijn sterke gedrevenheid maakte dat ik later als zelfstandig ondernemer verschillende zaken oprichtte en uitbaatte. De ervaring die je daarmee opsteekt, neem je sowieso mee bij al je volgende stappen.

Vanuit de intense samenwerking met mensen ontdekte ik reeds heel vroeg dat mijn passie bij het lesgeven lag. In 1997 ging ik aan de slag als trainer/coach bij een financiële instelling. Twee jaar eerder was ik reeds begonnen met les te geven in avondschool, richting marketing en sales. In 2011 behaalde ik mijn certificatie als DiSC trainer. De DiSC methodologie pas ik sindsdien consequent toe bij quasi alle opleidingen. 

In 2015 richtte ik LifeKompas op omdat ik honger had naar meer. Ik wilde meer doen dan gewoon lesgeven. Ik wilde ondersteuning bieden in de meest brede zin van het woord. Met communicatie als rode draad help ik ondernemers groeien op vlak van marketing, management en sales. Aangezien elke ondernemer ook gewoon 'mens' is, bewijzen de vaardigheden, die we binnen het professionele domein samen trainen, tevens hun nut op persoonlijk vlak. 

Kennis - Kunde - Actie is de slogan die ik voor LifeKompas bedacht: een korte theoretische basis wordt omgezet in praktische vaardigheden. Door deze vaardigheden intensief in te oefenen worden ze een attitude of kunde. In de praktijk ondersteun ik daarom héél actiegericht. De transformatie die ik mensen zie doormaken, zowel klassikaal als op de werkvloer, geeft mij telkens opnieuw een voldoening en boost die ik niet kan beschrijven..."


Hun complementariteit komt met name binnen Shop-2-date erg van pas. Vaak laat men mensen na mystery visits in de kou staan, maar bij Shop-2-date wordt er een constructief vervolgverhaal geboden dat mensen doelgericht helpt groeien.

Benieuwd hoe?  Lees meer >>

 
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x