Social media video marketing - startersmodule

INTRODUCTIE

Social media (Linked In, Facebook,...) wint aan belang binnen vrijwel elke sector. Elk kanaal heeft haar eigen doelgroep. Door slim in te zetten op het juiste kanaal kan u heel doelgericht visibiliteit creëren rond de diensten of producten, die u aanbiedt.
Te veel reclame en te weinig content is echter een veel gemaakte fout. Onze manier van communiceren via social media is onderhevig aan voortdurende veranderingen. 

DOELSTELLING

Hoe springt u eruit en zorgt u ervoor dat uw social media kanalen de klant kunnen overtuigen uitgerekend voor u te kiezen?

INHOUD

Dag 1:

 • Het optimaliseren van het LinkedInprofiel.
 • Waar staan alle knoppen om onderdelen toe te voegen.
 • Contactgegevens updaten. Bannerfoto en profiel foto aanpassen.
 • Wat zijn ambassadeurs? Hoe belangrijk zijn zij en hoe ga je deze benaderen.
 • Het schrijven van een ‘biografie’ een ‘summary’ en ‘Experience’: visie, missie, intentie.
 • Alles implementeren op LinkedIn.

Dag 2:

 • Het optimaliseren van de Facebookpagina.
 • Hoe meer visibiliteit te gaan genereren om meer verkoop te gaan realiseren.
 • Welke foto en banner ga je gebruiken
 • Facebook pixel maken voor websiteconversie.
 • Het verschil tussen een advertentie en een post boosten.
 • Facebookadvertenties maken.
 • Facebookpost promoten.
 • Facebookstatistieken bekijken en hoe te interpreteren.

PRAKTISCHE INFO

 • WANNEER: 2 dagen van 9 tot 16u
 • DATA : 8 en 15 mei 2019
 • INVESTERING: €790 excl BTW excl. BTW, met gebruik van de KMOP betaal je slechts €474 excl BTW.
 • LOCATIE: Leopold hotel: Quinten Matsijslei 25, 2018 Antwerpen of Faster Sales Academy, Van Schoonbekestraat, 2018 Antwerpen (afhankelijk van aantal inschrijvingen)
 • Voor een intensief totaalpakket verwijzen wij graag naar ons Social media marketing traject

DOCENT

Jacky De Forté staat aan het hoofd van Faster Sales Academy. Haar missie bestaat er uit om bedrijven wegwijs te maken in de krachtige wereld van sociale media. In samenwerking met LifeKompas geeft zij een intensieve social media opleiding, bedoeld voor bedrijven die met sociale media willen starten of die al actief zijn op sociale media, maar hier nog geen uitgewerkte strategie voor hebben. Dankzij een mix van theorie en oefeningen, maken we hier het verschil.


Social media video marketing - startersmodule

Verkopen op hoog niveau

Je verkoopgesprek zo afstemmen op de aankoopmotieven van je klant. Als je de klant bestookt met verkoopmotieven die niet matchen met zijn aankoopmotieven, dan ben je je klant aan het vervelen. Hier leer je dit echt af te stemmen rekening houdend met zijn DiSC voorkeursgedragsstijl.

Assertieve communicatie

Heb jij ook moeite met 'neen' zeggen en geraak je steeds opgezadeld met extra taken? Je leert je grenzen te stellen maar wel met respect voor de ander en rekening houdend met de relatie op lange termijn. In deze module leer je de juiste communIcatietools te gebruiken op het juiste moment.

Salestechnieken

Niet opdringerig overkomen maar toch verkopen... een utopie? Toch niet! Hier leer je hoe je verkoopgesprek een aangename communicatie wordt met de klant. Je zorgt ervoor dat je de klant begrijpt, geen monoloog afsteekt en het juiste product, of zelfs meer producten als oplossing kan voorstellen.

DiSC

Ontdek tijdens onze DiSC training welke successen er te behalen zijn wanneer we ons gedrag en onze communicatie kunnen aanpassen aan die van anderen! Leer niet alleen om collega's of klanten beter te begrijpen, maar ook om slim in te spelen op de onderlinge verschillen in gedrag.

DiSC (version Française)

DiSC est un système basé sur des préférences psychologiques.Tout le monde n'a pas les 4 couleurs en soi, mais a généralement 1 style préféré. Cette préférence détermine notre façon de penser, de communiquer et de travailler.

Verbale agressie

Klanten zijn de dag van vandaag mondiger, verbaal sterker en zelfs agressief. Hier leer je omgaan met die verbale agressie om een heel eenvoudige manier. Deze module is een doe-module, omdat telkens weer verbale agressiviteit je overvalt.

Klachtenbehandeling

Verstomd staan door een agressieve uitval van een klant met een klacht... het zal je maar overkomen. Nochtans bestaat er een heel simpele manier voor, maar je moet deze je eigen maken. In deze module, een echte doe-module, leer je deze techniek onder de knie te krijgen.

Conflicthantering en bemiddeling

Omgaan met conflicten, meningsverschillen, spanningen. Hoe kan ik op een assertieve manier en zonder aanvallend over te komen omgaan met deze situaties?

Leiding geven

Een team aansturen en alle neuzen in dezelfde richting krijgen is niet evident. Differentiëren op basis van uw medewerkers, zowel qua feedback als taakverdeling is een must. Daarenboven je stijl van leidinggeven aanpassen aan de motivatie en competenties van ieder, leer je hier in deze module.

Presentatietechnieken

Voor velen is het geven van een presentatie of het toespreken van een groep een stressvolle aangelegenheid. Dankzij deze opleiding ontpop je jezelf tot een begeesterd spreker en leer je in te spelen op onverwachte situaties.

Vergadertechnieken

"Time is money" en vergaderingen zijn vaak een bron van ergernis. Deze opleiding leert jou om dit bij de bron aan te pakken.

Time management

"Time is money" en vrije tijd is goud waard. Velen onder ons ervaren dat op het einde van de dag amper de helft gerealiseerd werd van wat gepland stond. Deze opleiding leert je zeer specifiek de oorzaken daarvan te detecteren én aan te pakken.

Efficiënt netwerken

Vlot, efficiënt en met plezier netwerken om duurzame relaties op te bouwen is een essentiële vaardigheid voor elke ondernemer!

Onderhandelingstechnieken

Er is sprake van succesvol onderhandelen wanneer beide partijen het gevoel hebben een win-win situatie behaald te hebben. Als je niet weet wat je tegenpartij wilt bekomen, bemoeilijkt dat je onderhandeling. Je leert ook de verschillende onderhandelingsstrategieën toe te passen in verschillende situaties.

Respectvol beïnvloeden

Een vijand kan je niet voor je kar spannen... maar wie dan wel? Hier leer je dat als je vijanden creëert je je doel niet bereikt. Hoe maak ik van mijn gesprekspartner een bondgenoot, om hem dan respectvol te beïnvloeden.

Problem solving

Deze opleiding is niet gericht op problemen met mensen, maar wel hoe een beslissing te nemen volgens een rationele denkwijze. We analyseren het probleem, berekenen de impact en de gevolgen van een mogelijke oplossing en komen zo tot een zeer resultaatgerichte oplossing volgens de methode van Kepner en Tregoe.

Telefonische prospectie

Vaak staan mensen weigerachtig tegenover telefonische prospectie. Doch is dit een heel sterk middel om te prospecteren. Door heel eenvoudige tips en tricks leer je in deze praktijkgerichte module hoe je het best 'binnenkomt' bij je prospecten.

Social media video marketing - vervolgmodule

Ben je al een 'krak' in social media, maar wil je de finesse onder de knie krijgen... deze module geeft je diepgaandere tips en tricks om nog efficiënter volgers te bekomen, ambassadeurs te verkrijgen, en meer potentiële klanten te werven.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x