Opleidingskompas

Met het opleidingskompas combineert u uw krachten en ondersteunt u uw beperkingen met die van uw gesprekspartner, aan de hand van de verschillende zogeheten gedragsstijlen. Met het DiSC-model, met praktijkgerichte oefeningen en met dagdagelijkse voorbeelden leert u alles over de verschillende gedragsstijlen en hoe u ermee kunt omgaan. Resultaat: u vergroot uw commerciële succes, u brengt iedere boodschap op de gepaste wijze over, het vertrouwen in u als leidinggevende neemt toe. De programma’s zijn geschikt voor medewerkers en leidinggevenden (in spe) op maat van elke sector, in groepsverband of individueel. Met respect voor elk individu. En daarin verschilt onze aanpak, want iedereen is verschillend.

SDB_Kompas_210x210

GEEL

Veel geel, betekent enthousiaste en extraverte personen. Ze zijn informeel, bruisen van de energie en denken snel (meestal in beelden). Een gele persoon boeien doet u op een persoonlijke, energieke manier en met humor kunt u zeker niets verkeerd doen, integendeel.

GROEN

In DiSC vinden we groen naast geel. Groenen zijn ook voelers, maar de introverte variant. Groen denkt eerst vooraleer te handelen en heeft een afkeer van opdringerigheid.

BLAUW

Blauw is de koning van de details. Deze kleur staat tegenover geel en het zijn introverte denkers, systematisch en nauwkeurig. Een ‘blauwe’ verzamelt eerst graag alle feiten vooraleer te reageren.

ROOD

Extravert en snel denken zijn typische kenmerken van rood. Ze houden van risico’s, zijn ongeduldig & competitief. Rode personen zijn geboren initiatiefnemers en zullen vaak het voortouw nemen.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x