CONSULTING & COACHING

ONE-TO-ONE

Met een one-to-one coaching, werkt de coach aan een veranderende attitude . Enkel door intensieve coaching kan gedrag stilaan veranderd worden.

Deze coaching wordt heel persoonlijk gegeven, zodat de cursist in zijn comfortzone blijft, maar toch werkt aan een attitudewijziging. Assertiever zijn, commerciëler worden, geduldiger zijn of net iets meer actie ondernemen… Door  persoonlijke begeleiding wordt er  gewerkt aan de ‘zwakke punten’ om deze om te buigen tot een andere attitude.

ZWAKKE PUNTEN

Noem het ‘zwakke punten’ of ‘verbeterpunten’, om uiteindelijk gesterkt uit een coaching te komen.

Die verbeterpunten worden samen met de cursist of leidinggevende bepaald. Door een intensieve coaching, zorgen wij dat deze verbeterpunten omgevormd worden tot een nieuwe attitude.

Zwakke punten training

FIELD TRAINING

Na een intensieve coaching kan er ook worden meegegaan naar de klant onder de vorm van ‘field training’. De cursist voert de gesprekken en wordt bijgestaan door de coach. Deze komt echter niet tussenbeide maar de feedback wordt gegeven na elk gesprek.

Dit is een zeer doeltreffende manier van bijleren. Met herhaling-coachings kunnen de gewijzigde communicatietechnieken up-to-date worden gehouden.

CONSULTING & COACHING

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x